Krepšelis:

Nėra prekių

0,00€ Pristatymas
0,00€ Viso

Krepšelis Pirkti



DR.OHHIRA 12 PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS

3 metų natūrali fermentacija
+ net 12 rūšių lakto ir bifido gerųjų bakterijų
+ 100% augalinės kilmės skaidulinių medžiagų

- palaiko žarnyno mikrofloros balansą
- viskas viename kompleksas
- 1 kapsulėje yra 580,000 ~ 29 mln. KFV*
- 1g turi 1x106~5x107 KFV*
be GMO, pieno produktų ir glitimo
- geras produkto toleravimas


*KFV – koloniją formuojantis vienetas

29,50€

  • Dr.OHHIRA®  12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas padeda palaikyti žarnyno mikrofloros balansą.

Žarnyno mikrofloros pokyčiams įtakos turi mitybos raciono kaita, aplinkos pasikeitimas, dietų laikymasis, stresas, hormonų veiklos sutrikimai, vartojami vaistai (antibiotikai, kontraceptikai, hormoniniai preparatai). Dr Ohhira 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas padeda palaikyti žarnyno mikrofloros balansą.

 

  • Kas tai yra?

Pieno rūgšties bakterijos - ta gerosios bakterijos, priklausančios normaliai žmogaus mikroflorai, gebančios apsigyveti žmogaus organizme ir teigiamai veikiančios jo sveikatą. Sveiko žmogaus orgamizme egzistuoja trilijonai gerųjų ir blogųjų bakterijų, kurių pusiausvyra idealiu atveju turėtų atitikti šią proporciją: 85% -15%.

 

  • Kuo ypatinga Dr.OHHIRA® formulė?
Į Dr.OHHIRA® formulę įeina 3 pagrindiniai komponentai:
    • 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus ir Enterococcus šeimoms. Tarp jų yra žymaus japonų mikrobiologo Dr.Ohhira atrastas štamas Enterococcus faecalis TH10, su kuriuo Japonijoje yra atlikta daug klinikinių tyrimų ir studijų.
    • Maistinės skaidulos - skaidulinės medžiagos, kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.
    • Biogeniniai metabolitai - medžiagos, susiformavusios fermentuojant pieno rūgšties bakterijasTai: SCFA (trumpos grandinės riebalų rūgštys), organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai.
       
  • Viskas vienoje kapsulėje
Dr. OHHIRA kapsulėse be 12 pieno rūgšties bakterijų kultūrų yra skaidulinių medžiagų, maistinių medžiagų užtikrinančių bakterijų gyvybingumą kapsulėje iki patekimo į žarnyną. 3 metus fermentuotas ir brandintas kompleksas. Kapsulės sienelės apsaugo pieno rūgšties bakterijų kultūras nuo skarndžio rūgščių, leidžiajoms saugiai pasiekti žarnyną ir ištirpsta jame per 40 minučių. 
Fermentuotoje masėje taip pat yra skaidulinių medžiagų - oligosacharidų - kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.
 
  • PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJOS

Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus, Enterococcus

Dr.OHHIRA®  formulės sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų: Bifidobacterium breve ss. Breve - 1x109 KFV*, Bifidobacterium infantis ss. Infantis 1x10KFV, Bifidobacterium longum - 1x1010 KFV, Enterococcus faecalis TH10 - 1x109KFV, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 KFV, Lactobacillus brevis 1x109 KFV, Lactobacillus bulgaricus 1x109 KFV, Lactobacillus casei ss. Casei 1x109 KFV, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 KFV, Lactobacillus plantarum 1x109 KFV, Streptococcus thermophilus 1x1011 KFV.

 

*KFV – koloniją formuojantis vienetas. Tai skaičius gyvybingų bakterijų, kurios sugeba įsitvirtinti žarnyne ir išauginti milijardus naujų bakterijų.

 
  •  Maistinės skaidulos

Skaidulinės medžiagos - tai maistinė gerųjų žarnyno bakterijų medžiaga. Jie sudaro palankias sąlygas gerųjų bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.

Natūraliai fermentuotas augalinis ekstraktas yra puikus skaidulinių medžiagų šaltinis. Skaidulinėmis medžiagomis (jos dar vadinamos maistinėmis skaidulomis) vadinami angliavandeniai (polisacharidai), kurių yra augaliniuose produktuose ir kurių neskaldo žmogaus virškinimo fermentai. Skaidulines medžiagas skaldo storosios žarnos mikroflora.

Į fermentuoto augalinio ekstrakto sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:

    •  vaisiai ir uogos - slyvos, kininiai ožerškiai (GOJI uogos), skiautėlapių fikusų vaisiai, šilauogės, raudonosios vaškuonės, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai
    •  dumbliai Laminaria ir Undaria bei jūržolės Hijiki
    •  grybai - valgomasis dantenis (šiitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), braziliškas agarikas
 
  • Unikali 3 metų gamybos technologija 

Dr.OHHIRA® formulė yra gaminama natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant termiško apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės kultūros, vertingos maistinės medžiagos iš augalinės kilmės ingredientų. Šis tradicinis japonų gamybos būdas suteikia produktui išskirtinių savybių:

    • Ilga fermentacija natūralioje temperatūroje užtikrina pačių stipriausių bakterijų išlikimą.
    • Produkto brandinimas natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja bakterjų atsparumą temperatūrų svyravimui, kad užtikrina ilgesnį produkto galiojimo laiką.
    • 3 metus trunkanti fermentacija ir brandinimas pakeičia augalinių ingredientų savybes, kas lemia gerą produkto toleravimą.
 
  • Natūralus fermentacijos ir brandinimo procesas
Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase. Fermentacijai paspartinti pridedama 12 padermių pieno rūgšties bakterijų kultūrų. Masė toliau brandinama dar 2 metus. Visas fermentacijos ir brandinimo procesas vyksta patalpose, kurios nėra šildomos ar vėsinamos. Keičiantis metų laikams, patalpose keičiasi temperatūra ir santykinis oro drėgnumas. Silpnosios bakterijos žūva, o stipriųjų palikuonys išmoksta prisitaikyti prie  temperatūrų skirtumų, todėl Dr. Ohhira prioduktų nereikia laikyti šaldytuve. 
 
  • Kokybės kontrolė

► Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.

► Galutinio produkto kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.

► Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami jų saugumą patvirtinantys sertifikatai.

 

Daugiau informacijos apie probiotikos rasite čia: https://youtu.be/7d1HcKuZlZI

 
Vartojimas:

1-2 kapsulės per dieną užsigeriant vandeniu.

Vaikams (nuo 3 m.) kapsulių ryti neduoti, kad neužspringtų. Kapsulės turinį išspausti ir sumaišyti su maistu ar gėrimu.

 

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Svarbu subalansuota ir įvairi mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Kiekis:

Pakuotėje yra 30 kapsulių arba 60 kapsulių po 580g (kiekį žiūrkite prekės pavadinime).

 

Sudėtis: 
cukrūs (melasa/oligosacharidai), naminių slyvų (Prunus domesticaL.) vaisių ekstraktas, indinių kiečių (Artemisia Princeps) lapų ir stiebų ekstraktas, kininių ožerškių (Lycium chinenseMill.) vaisių ekstraktas, valgomojo dantenio (Lentinula edodes) milteliai, paprastojo bastučio tamsiojo porūšio (Brassica rapa var. Perviridis) lapų ir stiebų ekstraktas, skiautėtalapių fikusų (Ficus caricaL.) vaisių ekstraktas, šilauogių (Vacciniumspp.) vaisių ekstraktas, raudonosios vaškuonės (Myrica rubra) vaisių ekstraktas, kvapiųjų citrinmedžių (Citrus junos) vaisių ekstraktas, braziliško agariko (Agaricus blazei) milteliai, kuokštinių sėdžių (Grifola frondosa)  milteliai, Hijiki jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių Undaria pinnatifida lapai ir stiebai, dumblių Laminaria japonica lapai ir stiebai; probiotinės kultūros: Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium longum,  Enterococcus faecalisTH10,  Lactobacillus acidophilus,  Lactobacillus brevis,  Lactobacillus bulgaricus,  Lactobacillus casei ss. Casei,  Lactobacillus fermentum,  Lactobacillus helveticus ss.,  Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus; pagalbinės medžiagos: dažinių dygminų (Carthamus tinctoriusL.) sėklų aliejus, japoninių šukučių (Patinopecten yessoensis) kiauto milteliai, augalinis emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, glajinė medžiaga bičių vaškas, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, emulsiklis lecitinas, želatinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis.


Bendras gyvybingų pieno rūgšties bakterijų kultūrų skaičius 1 grame probiotinės masės yra 1x1065x107 KFV*.

Vienoje 580 mg kapsulėje yra 580,000 ~ 29 mln. KFV*.


* KFV – koloniją formuojantis vienetas - skaičius gyvybingų bakterijų, kurios sugeba įsitvirtinti žarnyne ir išauginti milijardus naujų bakterijų.



Gamintojas: BIOBANK CO., LTD., 388-1 Hirata, Kita-ku, Okayama 700-0952, Japonija.

Parašyti atsiliepimą apie šią prekę

Prekės įvertinimas:
Simonas V

Aciu gavau. Perku jau trecia karta. Noretusi kad butu pigesni.

Renatas A.

Nuolat perku šiuos probiotikus, padeda susitvarkyt su virškinimo problemom. Jaučiasi kokybiški.

Vytis L

geras produktas, rekomenduoju

Parašyti savo atsiliepimą

DR.OHHIRA 12 PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS

DR.OHHIRA 12 PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS

3 metų natūrali fermentacija
+ net 12 rūšių lakto ir bifido gerųjų bakterijų
+ 100% augalinės kilmės skaidulinių medžiagų

- palaiko žarnyno mikrofloros balansą
- viskas viename kompleksas
- 1 kapsulėje yra 580,000 ~ 29 mln. KFV*
- 1g turi 1x106~5x107 KFV*
be GMO, pieno produktų ir glitimo
- geras produkto toleravimas


*KFV – koloniją formuojantis vienetas